MIKI, PAU I MARC, BAIXES PER AL PARTIT CONTRA EL SANTFELIUENC

11065715_748235555273937_1787665176_o

Tot i que la ferida al bíceps femoral encara no està completament cicatritzada, la recuperació de Miki Martínez continua per bon camí. El jugador està realitzant exercicis excèntrics i isomètrics i s’està sotmetent a massoteràpia i a crioteràpia. Pau Nuñez ja ha començat la recuperació de la seva lesió al tendó flexor del dit polze. Dimarts se li retirar el guix i el porter ja ha començat la rehabilitació. Hi ha possibilitats que Marc Vilajosana no passi pel quiròfan, ja que tot apunta que el trencament del lligament creuat anterior no sigui total. Durant les properes tres setmanes s’avaluarà com evoluciona per determinar-ho. Dimecres, Uri Serra va abandonar abans de temps l’entrenament per precaució. El central, que fins al moment s’entrenava amb normalitat després de recuperar-se del trencament a l’adductor major de la cama dreta, té una petita sobrecàrrega en aquesta zona.

Deja un comentario